Reliva pe coperta revistei City Guide

Creat de pe data de 12 October 2017

GhidLocal.com lansează, tot la două luni, revista City Guide adresată atât orădenilor cât și turiștilor, aceasta fiind tipărită în peste 5.000 de exemplare și oferită în regim gratuit, la anumite puncte de distribuție din oraș.

Revista este atât un ghid turistic eficient, incluzând o hartă alături de informații esențiale oricărui turist, cât și un „ghid” de petrecere a timpului liber în propriul oraș, cu informații interesante despre Oradea și împrejurimi.

Pe coperta revistei cu numărul 8, octombrie-noiembrie 2017, și-a făcut apariția noul restaurant franțuzesc din oraș, Reliva. La pagina 9 te poți bucura de o scurtă descriere a ceea ce se întâmplă acolo. Ești invitat să te bucuri de arome franțuzești chiar în inima Oradiei.

Ingredientele proaspete, tehnicile ultra-moderne de gătit, simțul artistic al chef-ului, muzica ambientală și vinul atent selecționat pentru tine constituie elementele unei experiențe de neuitat.

Pentru cei care vreți să citiți online ediția a 8-a a revistei City Guide, o puteți face accesând acest link.

Vrei să descoperi ceva nou în Oradea? Ești pregătit pentru o experiență inedită? Vino pe Traian Moșoiu, nr. 5, să te bucuri de arta și rafinamentul preparatelor Reliva.