Blog

Reliva pe coperta revistei City Guide

Creat de pe data de 12 October 2017

GhidLocal.com lansează, tot la două luni, revista City Guide adresată atât orădenilor cât și turiștilor, aceasta fiind tipărită în peste 5.000 de exemplare și oferită în regim gratuit, la anumite puncte de distribuție din oraș.

Revista este atât un ghid turistic eficient, incluzând o hartă alături de informații esențiale oricărui turist, cât și un „ghid” de petrecere a timpului liber în propriul oraș, cu informații interesante despre Oradea și împrejurimi.

Pe coperta revistei cu numărul 8, octombrie-noiembrie 2017, ș...

Citeste articolul

Să o cunoaștem pe Lavinia Maier (2)

Creat de pe data de 11 October 2017

Continuăm cu partea a doua a interviului cu chef Lavinia Maier (prima parte aici).

Ce s-a întâmplat cu restaurantul tău?

L: Mi-am dat seama că belgienii nu vor veni la mine la restaurant știind că proprietarul este român. Am considerat acest proiect ca o primă experiență în domeniu. L-am vândut cu părere de rău după un an și jumătate. Am continuat să lucrez ca bucătar, am continuat să studiez din greu pentru că doream s...

Citeste articolul

chef lavinia maier

Să o cunoaștem pe Lavinia Maier (1)

Creat de pe data de 09 October 2017

La finele lunii septembrie s-a deschis în centrul Oradiei un nou restaurant cu specific franțuzesc. Reliva este locul în care arta culinară și gustul autentic al bucătăriei franțuzești se împletesc pentru a-ți oferi o experiență de neuitat. Persoana care stă în spatele acestui proiect fantastic este Lavinia Maier, chef-ul restaurantului.

De unde pasiunea ta pentru gătit? Spune-ne cum a început totul.

L:  Pasiunea mea pentru gătit am descoperit-o în Belgia, unde am emigrat în urmă cu 15 ani de zile de...

Citeste articolul

restaurant franțuzesc oradea

Reliva – un nou restaurant în oraș

Creat de pe data de 28 September 2017

Un nou restaurant s-a deschis în inima Oradiei. Sunteți așteptați pentru a vă bucura de o experiență inedită într-un loc cu totul și cu totul aparte. De la decor, vinuri, muzică și servire până la cele mai aromate farfurii, totul este gândit pentru a vă oferi un moment de neuitat.

Ce-l face special?

Localizat în centrul orașului, Reliva este un restaurant accesibil și ușor de localizat de cei care vor să se bucure de preparate cu specific franțuzesc. Chef Lavinia Maier folosește cele mai moderne tehnici de gătit pe care le-a deprins în urma exper...

Citeste articolul